Volledig scherm
Dinsdag werd het 79-jarige slachtoffer geopereerd in het Erasmus MC in Rotterdam. © MaRicMedia / Marcel van Dorst

Tientallen tips stromen binnen over ernstige aanrijding in Breda, dader nog voortvluchtig

BREDA - De politie heeft inmiddels meer dan veertig tips binnen over de ernstige aanrijding op de Hamdijk in Breda, waarbij een oudere vrouw zwaargewond raakte. De automobilist reed na de aanrijding door en is sindsdien voortvluchtig.

In de uitzending van Bureau Brabant werd er maandag aandacht aan de zaak besteed. Ook in Opsporing Verzocht werden dinsdag beelden getoond. Daaropvolgend stroomden de tips binnen. 

Eerder sprak politiewoordvoerder Willem van Hooijdonk van een serieus verkeersmisdrijf. Hij zei dat de bestuurder in elk geval verdacht wordt van het verlaten van de plaats ongeval. Volgens de politie is de donkerkleurige auto van de veroorzaker aan de voorzijde beschadigd. Op de plek van de aanrijding zijn namelijk glassplinters gevonden.

Video:

  1. Perplex leeft eigen sprookje: theatergroep verbindt generaties op podium
    PREMIUM

    Perplex leeft eigen sprookje: theater­groep verbindt generaties op podium

    BREDA - Er was eens... een clubje van vijf studievrienden en -vriendinnen dat een muziekgroepje oprichtte. Vier decennia vooruit in de tijd naar 2020 - dat kan in sprookjes - en het clubje bestaat nog steeds. Onderweg kwam er een vijfmans combo bij, de oorspronkelijke vijf kregen nakomelingen en intussen staat het hele zwikkie op het podium. Waarbij de kinderen intussen de regie mede in handen namen en hun ouders aansturen.