Scooter aangereden op Muiderslotstraat in Breda.
Volledig scherm
Scooter aangereden op Muiderslotstraat in Breda. © Perry Roovers

Scooter aangereden in Breda, geen gewonden

BREDA - Op de kruising Zwijnsbergenstraat met de Muiderslotstraat in Breda is maandag rond 13.15 uur een scooter aangereden door een auto.

De bestuurder en bijrijder van de scooter werden nagekeken in de ambulance maar konden na behandeling weer verder. De automobilist kwam met de schrik vrij. 

 1. Families mogen eindelijk weer op bezoek over de grens: ‘Het voelde bizar ze niet te mogen zien’
  PREMIUM

  Families mogen eindelijk weer op bezoek over de grens: ‘Het voelde bizar ze niet te mogen zien’

  OUDENBOSCH/ACHTMAAL - Na elkaar weken, soms maanden, niet gezien te hebben, kwam vrijdagavond eindelijk het verlossende woord voor families die deels in België en deels in Nederland wonen. Pieter de Crem, Belgische Minister van Binnenlandse Zaken deelde het heugelijke nieuws dat familiebezoek over de grens vanaf zaterdag weer mag. ,,Iedereen is in de wolken", vertelt Hielke van Klinken-Maagdenburg.
 2. Politie vindt 55.000 euro en kilo's harddrugs bij arrestatie in breda

  Politie vindt 55.000 euro en kilo's harddrugs bij arrestatie in breda

  BREDA - De flinke politie-actie vrijdagavond in Breda heeft 55.000 euro en kilo's aan harddrugs opgeleverd. De politie had daarbij waarschuwingsschoten gelost. Een arrestatieteam viel een woning aan de Middellaan in Breda binnen en eerder werd een auto op de A58 tot stilstand gebracht. In een verborgen ruimte van de auto vond de politie een tas met geld, ongeveer 15.000 euro, en een tas met ongeveer vijf kilo MDMA. In de woning werd nog veel meer gevonden. In totaal zijn drie mannen aangehouden.