Pix4Profs-Ron Magielse
De Rucphenseweg wordt heringericht met oa middenbermen. Ter hoogte van  nr 40 steken recreanten over van het pand naast de woning naar dat aan de overkant van de weg. Toch wordt niet hier, maar verderop bij nr 51 een middenberm aangelegd. Buurtbewoners vlnr: Kees Vanlaerhoven, Christian Linders en Arlinde Sep vinder één en ander niet veilig.
Volledig scherm
Pix4Profs-Ron Magielse De Rucphenseweg wordt heringericht met oa middenbermen. Ter hoogte van nr 40 steken recreanten over van het pand naast de woning naar dat aan de overkant van de weg. Toch wordt niet hier, maar verderop bij nr 51 een middenberm aangelegd. Buurtbewoners vlnr: Kees Vanlaerhoven, Christian Linders en Arlinde Sep vinder één en ander niet veilig. © Pix4Profs-Ron Magielse

Reconstructie Rucphensweg leidt tot zorgen in Klein-Zundert

KLEIN-ZUNDERT - Een groepje bewoners van de Rucphenseweg bij Klein-Zundert is bezorgd. Voor nummer 51 komt een middenberm. ,,Zonder verlichting en zonder dat de snelheid van het verkeer wordt terug gebracht van 80 naar 60 kilometer per uur. Dat is vragen om ongelukken”, meent omwonende Kees Vanlaerhoven.