Politieonderzoek op A16 Breda na melding schietpartij

videoBREDA - Op de A16 in Breda heeft zondagnacht vermoedelijk een schietpartij plaatsgevonden. De politie deed later met twee wagens onderzoek.

De schietpartij werd rond 03.20 uur gemeld. Een uur later onderzochten agenten met behulp van twee politiewagens de A16. Een agent liep voor het eerste voertuig uit en scheen met zijn zaklamp in de berm en over de weg. Een ander voertuig reed langzaam achter de eerste wagen en waarschuwde het overig verkeer met zwaailichten. 

Het is onbekend waar de politie op zoek naar was en of ze iets hebben gevonden. Ook is niet duidelijk of er iemand gewond is geraakt bij de vermoedelijke schietpartij.

Volledig scherm
Politieonderzoek op A16 na melding schietpartij. © MaRicMedia / Perry Roovers
  1. Alternatieve Vierdaagse voor rolstoelers die niet mee mogen doen in Breda als ludiek protest
    PREMIUM

    Alternatie­ve Vierdaagse voor rolstoe­lers die niet mee mogen doen in Breda als ludiek protest

    BREDA - Zie het als ludiek en positief protest, met kritische kanttekening. Deze ochtend start het rolstoelende stel Sinéad Power (31) en Benjamin Wessels (31) aan hun eigen Nijmeegse Vierdaagse. De route: van Breda naar Helvoirt, dan naar Handel, naar Tiel, om vrijdag te eindigen bij de echte finish in Nijmegen. Iedere dag rijden ze veertig kilometer. Voor beiden een afsluiting van een moeizame periode en dus belangrijk. Maar aan de échte Vierdaagse mochten ze, tot hun teleurstelling, niet meedoen.