De gebouwen van Curio Scala aan Meulenspie in Teteringen, waarbij tussen de school en de sportzaal (meest rechtse gebouw) de reguliere parkeerplaats ligt. Volgens de school voldoet ze daarmee aan de parkeernorm.
Volledig scherm
PREMIUM
De gebouwen van Curio Scala aan Meulenspie in Teteringen, waarbij tussen de school en de sportzaal (meest rechtse gebouw) de reguliere parkeerplaats ligt. Volgens de school voldoet ze daarmee aan de parkeernorm. © Google Maps

Plaatsing tijdelijke lokalen naast Curio Scala uitgesteld na bezwaren uit de wijk

TETERINGEN - De mbo-opleiding Veiligheid en Vakmanschap (VeVa) die Curio Scala aanbiedt op de locatie aan de Meulenspie in Teteringen is momenteel zo populair, dat de school tijdelijk extra lokalen wil plaatsen. 

  1. Zij komen in beeld als je familielid door een misdrijf om het leven komt: ‘Imago van de mevrouwen met tissues’
    PREMIUM

    Zij komen in beeld als je familielid door een misdrijf om het leven komt: ‘Imago van de mevrouwen met tissues’

    Ze werkten nauw samen nadat Megan (15) uit Breda werd doodgestoken. En ze zaten aan de keukentafel van de nabestaanden van de spraakmakende speciekuipmoord. Het verschil: Chantal van Disseldorp (53) van Slachtofferhulp Nederland blijft achter de schermen, familiewoordvoerder Jeroen Baardemans (40) neemt juist ervoor plaats. Beiden hebben één doel voor ogen: het verschil maken.