Leerlingen van De Boomgaard in de schoolaula aan het werk. Met koptelefoons op volgen ze online de les van hun eigen leerkracht. De begeleiding is letterlijk bij de hand.
Volledig scherm
PREMIUM
Leerlingen van De Boomgaard in de schoolaula aan het werk. Met koptelefoons op volgen ze online de les van hun eigen leerkracht. De begeleiding is letterlijk bij de hand. © Pix4Profs-Ron Magielse

Noodopvang basisschool in Breda puilt uit: ‘Ik had huilende ouders aan de telefoon’

LongreadWitheet was Bart van Kempen (40) toen hij vorig weekend op tv de beelden zag van de anti-coronademonstratie op het Museumplein in Amsterdam. ,,Lieden die zichzelf kennelijk stoer genoeg vinden om een verbod te negeren en tegen de politie te trappen. En scholen moeten dicht blijven waar kwetsbare kinderen de dupe van zijn? Ja, dan word ik heel kwaad.”

 1. Opengooien terras in Breda heeft effect volgens kroegbaas: ‘Ze lijken het licht te hebben gezien’

  Opengooien terras in Breda heeft effect volgens kroegbaas: ‘Ze lijken het licht te hebben gezien’

  BREDA - Johan de Vos, woordvoerder van ondernemers van tientallen regionale afdelingen van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) die vorig week uit protest hun terrassen openden, is blij dat de terrassen rond Pasen weer open mogen als de coronacijfers dat toestaan. ,,De regering biedt ons nu meer perspectief dan in de laatste zes maanden bij elkaar. Dat moet je bij dit kabinet maar als winstpunt zien.”
 1. Willy is boos: voorraadkast 'nemen of geven' is geplunderd
  Play

  Willy is boos: voorraad­kast 'nemen of geven' is geplunderd

 2. Gratis kip, friet en drank voor vaccinprikkers
  Play

  Gratis kip, friet en drank voor vaccinprik­kers