Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Moet Zundert vrezen voor een bloemkolencorso?

ZUNDERT- Vanwege een slechte dahlia-oogst waren wagens die dit weekend meededen aan de corso’s in Sint Jansklooster en Leersum deels versierd met zaden, bloemkolen en broccoli. Moet Zundert ook vrezen voor een bloemkolencorso?

Het was paniek deze week bij de dahliacorso’s in Sint Jansklooster en Leersum. Er bleek een groot tekort aan dahlia’s. Vanwege de vochtige kou die volgde op een periode van droogte en warmte, waren de dahliaknoppen: ,,In de kramp geschoten”, zoals Ludo Gommers van de Stichting Bloemencommissie Zundert het noemt. ,,De dahlia’s kwamen nauwelijks tot bloei.”

  1. Pool met mes staat toevallig tegenover beveiligster in opleiding bij tankstation (31) Breda: ‘Ik nam hem niet serieus’
    PREMIUM

    Pool met mes staat toevallig tegenover beveilig­ster in opleiding bij tankstati­on (31) Breda: ‘Ik nam hem niet serieus’

    BREDA - ,,This is a robbery!” De Pool die in het Engels naar de tankstationmedewerkster (31) riep al het geld uit de kassa te geven, werd niet heel erg serieus genomen dinsdagmiddag. ,,Ondanks dat hij met een groot mes zwaaide, verkocht ik hem gewoon ‘nee’”, vertelt de medewerkster die tijdens de overval alleen in het tankstation De Haan aan de Kruisweide in Breda stond.