Rino Driessen bij het woonhuis aan de Woestenbergseweg 4 in het buitengebied van Bavel, dat hij huurt en waar omheen hij een dagbesteding voor jongeren bestiert met zijn Stichting Ariba.
Volledig scherm
PREMIUM
Rino Driessen bij het woonhuis aan de Woestenbergseweg 4 in het buitengebied van Bavel, dat hij huurt en waar omheen hij een dagbesteding voor jongeren bestiert met zijn Stichting Ariba. © RAMON MANGOLD

Moet dagbesteding voor jongeren in Bavel wijken voor woonproject voor overlastgevende huurders?

BAVEL - Niet de hoge onderhoudskosten of het bedrijventerrein dat mogelijk ooit verrijst ten zuiden van Bavel zijn redenen dat Rino Driessen met zijn dagbesteding snel moet vertrekken van de Woestenbergseweg 4 in Bavel. 

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”