Volledig scherm
Archieffoto ter illustratie. © anp

Man (44) bedreigt baliemedewerkster politie Breda met stoel

BREDA - Een 44-jarige man uit Bavel is maandagmiddag volledig uit zijn slof geschoten tegen een baliemedewerkster van de politie. De man dreigde haar te slaan met een stoel. Hij is aangehouden voor bedreiging. 

De man kwam rond 13.15 uur het politiebureau binnen. Daar ging werd hij om nog onduidelijke reden erg boos op de baliemedewerkster. Hij pakte een stoel uit de wachtruimte, hief deze boven zijn hoofd en liep ermee op de vrouw af. 

Op dat moment wist zij alarm te slaan. Direct kwamen er agenten de wachtruimte binnen. Zij konden de man overmeesteren. Hij is aangehouden en na verhoor weer in vrijheid gesteld. De medewerkster heeft aangifte gedaan tegen de boze man. 

 1. Reddingsplan VV Advendo, wethouder ziet mogelijkheden: ‘Maar het is complex’
  PREMIUM

  Reddings­plan VV Advendo, wethouder ziet mogelijkhe­den: ‘Maar het is complex’

  BREDA - Wethouder Daan Quaars (VVD, sport) trekt alles uit de kast om in ieder geval één voetbalcub te behouden voor de wijk Hoge Vucht in Breda-Noord. Hij ziet mogelijkheden: ,,Maar het loket makkelijke oplossingen is gesloten. Het is een complex probleem. Er zit energie in de wijk, maar we zijn er nog niet uit”, aldus Quaars donderdagavond tijdens het vervolgdebat over de toekomst van de Hoge Vucht.
 2. Politie met breekijzer voor Rabobank in Breda, man mag gevallen pasje niet zelf onder pinautomaat opvissen

  Politie met breekijzer voor Rabobank in Breda, man mag gevallen pasje niet zelf onder pinauto­maat opvissen

  BREDA - Een opmerkelijke situatie vrijdagmiddag voor de Rabobank in Breda, waarbij de politie met een schep en breekijzer voor de pinautomaat stond. Wat was er gebeurd? Een man liet bij het pinnen zijn pasje onder de rand van de pinautomaat aan het Kloosterplein vallen, maar mocht zelf niet aan de tegels van de bank zitten. Meerdere agenten, gewapend met een breekijzer, kwamen hem te hulp.