stockbd politie
Volledig scherm
stockbd politie © Eldridge Pentury

Man (34) uit Breda aangehouden na vondst knuppel, drugs en geld in auto

BREDA - Een 34-jarige man uit Breda is maandag gearresteerd door de politie op de Louwersdonk in Breda. De verdachte had een knuppel, acht wikkels cocaïne, vijf gram hennep en geld in zijn auto liggen.

De politie was na binnengekomen informatie een drugsonderzoek naar de Bredanaar gestart.  Naast de vondst in de auto van de 34-jarige Bredanaar, werd in zijn woning ook nog ongeveer 90 gram cocaïne en geld gevonden. 

De verdachte deed afstand van alle goederen, behalve het geld. Het gaat om ruim 500 euro. De politie nam het geld in beslag en het Openbaar Ministerie zal daarover een beslissing nemen. De verdachte zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

  1. Glas en metaal uit kunstgras gestofzuigd: Bredase voetbalclubs kunnen weer veilig het veld op

    Glas en metaal uit kunstgras gestof­zuigd: Bredase voetbal­clubs kunnen weer veilig het veld op

    BREDA - De voetbalclubs VV Bavel en JEKA kunnen weer gebruik maken van hun kunstgrasvelden. Nadat de gemeente Breda afgelopen dinsdag een laatste test heeft gedaan, kan er weer worden gevoetbald. Halverwege mei werden de splinternieuwe velden afgekeurd. Dat was omdat er klein deeltjes glas en metaal waren gevonden. Dat bleek nadat spelers van JEKA zeker een week gebruik hadden gemaakt van het veld. In Bavel was overigens nog niet gevoetbald.