Breda - Pix4Profs/René Schotanus. Men serveert een biefstuk uit in restaurant Loetje in Breda.
Volledig scherm
Breda - Pix4Profs/René Schotanus. Men serveert een biefstuk uit in restaurant Loetje in Breda. © Pix4Profs/René Schotanus

Loetje Breda als afhaalrestaurant: biefstuk via de drive-in

BREDA - Biefstukliefhebbers opgelet: steakrestaurant Loetje in Breda opent donderdag 2 april een drive-in.

Het restaurant aan de Dr. Batenburglaan opende enkele maanden geleden in het pand waar voorheen Mirabelle zat.

Loetje moet, evenals de meeste andere horecagelegenheden, de restaurants op slot houden in verband met de maatregelen. Toch heeft ook de keten een manier gevonden om nog enigszins omzet binnen te kunnen halen en de gasten te bedienen.

Bij de vestiging in Breda-Zuid krijg je vanaf donderdag je bestelling mee in een verpakking. Bestek en servetten worden meegeleverd, dus wie niet kan wachten of bang is dat de maaltijd afkoelt, kan de wagen parkeren en meteen aanvallen.

 1. Families mogen eindelijk weer op bezoek over de grens: ‘Het voelde bizar ze niet te mogen zien’
  PREMIUM

  Families mogen eindelijk weer op bezoek over de grens: ‘Het voelde bizar ze niet te mogen zien’

  OUDENBOSCH/ACHTMAAL - Na elkaar weken, soms maanden, niet gezien te hebben, kwam vrijdagavond eindelijk het verlossende woord voor families die deels in België en deels in Nederland wonen. Pieter de Crem, Belgische Minister van Binnenlandse Zaken deelde het heugelijke nieuws dat familiebezoek over de grens vanaf zaterdag weer mag. ,,Iedereen is in de wolken", vertelt Hielke van Klinken-Maagdenburg.
 2. Politie vindt 55.000 euro en kilo's harddrugs bij arrestatie in Breda

  Politie vindt 55.000 euro en kilo's harddrugs bij arrestatie in Breda

  BREDA - De flinke politie-actie vrijdagavond in Breda heeft 55.000 euro en kilo's aan harddrugs opgeleverd. De politie had daarbij waarschuwingsschoten gelost. Een arrestatieteam viel een woning aan de Middellaan in Breda binnen en eerder werd een auto op de A58 tot stilstand gebracht. In een verborgen ruimte van de auto vond de politie een tas met geld, ongeveer 15.000 euro, en een tas met ongeveer vijf kilo MDMA. In de woning werd nog veel meer gevonden. In totaal zijn drie mannen aangehouden.