Golden Dress 2021, een ontwerp van Mattijs van Bergen. De tentoonstelling Royal Fashion Design is in de Grote Kerk van Breda te zien van 29 mei tot en met 29 augustus.
Volledig scherm
Golden Dress 2021, een ontwerp van Mattijs van Bergen. De tentoonstelling Royal Fashion Design is in de Grote Kerk van Breda te zien van 29 mei tot en met 29 augustus. © Petrovsky & Ramone

Koninklijke modetentoonstelling in Grote Kerk

BREDA - De internationaal bekende modeontwerpen van Mattijs van Bergen zijn vanaf 29 mei te zien in de Grote Kerk van Breda. De Royal Fashion Design-tentoonstelling toont de ‘koninklijke’ ontwerpen die door koningin Máxima zijn gedragen en een serie nieuwe creaties.

  1. Op vakantie naar het zuiden, we durven het weer aan
    PREMIUM

    Op vakantie naar het zuiden, we durven het weer aan

    HAZELDONK - Frankrijk opende deze week zijn grenzen voor buitenlandse toeristen. Dat laten tal van Nederlanders zich geen twee keer zeggen. We nemen een kijkje bij tankstation Hazeldonk, de pleisterplaats vlak voor de grens met België waar veel Nederlandse vakantiegangers nog even een laatste stop maken. In het hoogseizoen, als de scholen dicht zijn en we er massaal op uit trekken, is het er een komen en gaan van mensen met volgepakte kofferbakken, aanhangwagens en caravans. Deze vrijdagochtend is het betrekkelijk rustig.