Politieonderzoek in Breda nadat in oktober een 39-jarige Bredanaar was beschoten bij zijn woning aan de Bruno Renardstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Politieonderzoek in Breda nadat in oktober een 39-jarige Bredanaar was beschoten bij zijn woning aan de Bruno Renardstraat. © Perry Roovers/MaRicMedia

‘Keiharde cocaïneoorlog brengt geweld en dreiging naar Breda en regio’

OUDENBOSCH/BREDA - Na een reeks van drie geweldsincidenten tegen een 39-jarige man uit Breda en familie, waaronder een mislukte liquidatiepoging, blijken eind vorige maand ook zijn broer en schoonzus in Oudenbosch zwaar te zijn bedreigd en afgeperst. Dat heeft de politie maandagmiddag bekendgemaakt.

 1. Groene Buurtjes in Breda: NK-tegelwippen kent alleen maar winnaars

  Groene Buurtjes in Breda: NK-tegelwip­pen kent alleen maar winnaars

  BREDA - Meer groen, minder hittestress in de zomer. Op 55 verschillende plekken in de Bredase wijk Belcrum is afgelopen zaterdag groen aangeplant ter vervanging van steen. In totaal ruim meer dan 200 vierkante meter. En er komen nog een aantal groenstukken bij. ‘Groene Buurtjes’ is een project waarbij bewoners samen hun wijk groener maken. De wijkraad initieert, de bewoners participeren en de gemeente faciliteert.
 2. Dokter Crolla van Amphia overweldigd door succes petitie: ‘Ik hoop dat duidelijke signaal wordt opgepikt’
  PREMIUM

  Dokter Crolla van Amphia overwel­digd door succes petitie: ‘Ik hoop dat duidelijke signaal wordt opgepikt’

  BREDA - Dokter Rogier Crolla heeft zondagmiddag gereageerd op het succes van zijn petitie, waarmee hij extra aandacht vraagt voor hoge werkdruk in het Amphia-ziekenhuis waar hij werkt, in combinatie met het verzoek het testevenement 538 Oranjedag af te gelasten. ,,Ik wil het publiek, de artiesten en 538 hun feest niet afnemen, maar dit is niet de juiste tijd en het juiste moment.”
 1. Kabinet ziet ruimte voor versoepelingen 28 april
  Play

  Kabinet ziet ruimte voor versoepe­lin­gen 28 april

 2. Grote brand verwoest kustpaviljoen Bar Goed
  Play

  Grote brand verwoest kustpavil­joen Bar Goed