D66-raadslid Faissal Boulakjar gaat op voor het Kamerlidmaatschap voor zijn partij in Den Haag. Hij groeide op in wijk Heusdenhout, bij het trapveldje aan de Wilderen.
Volledig scherm
PREMIUM
D66-raadslid Faissal Boulakjar gaat op voor het Kamerlidmaatschap voor zijn partij in Den Haag. Hij groeide op in wijk Heusdenhout, bij het trapveldje aan de Wilderen. © Pix4Profs-Ron Magielse

Kandidaat-Kamerlid Faissal Boulakjar: ‘Dit land heeft mijn vader, heeft ons alles gegeven’

BREDA - Het Bredase D66-raadslid Faissal Boulakjar (41) zit op 17 maart bij de Tweede Kamerverkiezingen op het puntje van zijn stoel. Hij staat 16e op de kandidatenlijst van zijn partij, Den Haag ligt binnen handbereik. 

 1. Ben de Vugt (63) vertrekt bij Podium Bloos: ‘Tijd voor nieuwe generatie’

  Ben de Vugt (63) vertrekt bij Podium Bloos: ‘Tijd voor nieuwe generatie’

  BREDA – Directeur Ben de Vugt neemt na de zomer afscheid van Podium Bloos, de culturele broedplaats aan de Speelhuislaan in Breda. De Vugt vindt het na 18 jaar het juiste moment om het stokje over te dragen. Podium Bloos is de komende jaren verzekerd van financiële middelen en het cultuurcluster Klavers Jansen, waar het podium een sleutelrol speelt, ondergaat de komende tijd na jaren van discussie een vernieuwingsslag.
 1. Buurtbus rijdt weer in Zeeland
  Play

  Buurtbus rijdt weer in Zeeland

 2. Liane den Haan: We willen geen land vol windturbines
  Play

  Liane den Haan: We willen geen land vol windturbi­nes