Op veel plekken staan elektronische borden met de oproep afstand te houden, minimaal 1,5 meter.
Volledig scherm
PREMIUM
Op veel plekken staan elektronische borden met de oproep afstand te houden, minimaal 1,5 meter. © Mariëtte den Engelse

Jongeren negeren coronaregels: ‘Boetes en waarschuwingen uitgedeeld’

WEST-BRABANT - De ernst van het coronavirus is bij jongeren nog niet overal doorgedrongen. Op meerdere plekken in de regio negeerden ze dit weekend het samenscholingsverbod en moest de politie optreden.

Zo zijn zaterdagavond in Steenbergen  enkele boetes  uitgedeeld aan jongeren die in een groep bij elkaar stonden en zich niet hielden aan de verplichte 1,5 meter afstand. De parkeerplaats bij het sportpark in Dinteloord is afgezet omdat verschillende groepen jongeren daar met auto’s bij elkaar kwamen. 

  1. Pool met mes staat toevallig tegenover beveiligster in opleiding bij tankstation (31) Breda: ‘Ik nam hem niet serieus’
    PREMIUM

    Pool met mes staat toevallig tegenover beveilig­ster in opleiding bij tankstati­on (31) Breda: ‘Ik nam hem niet serieus’

    BREDA - ,,This is a robbery!” De Pool die in het Engels naar de tankstationmedewerkster (31) riep al het geld uit de kassa te geven, werd niet heel erg serieus genomen dinsdagmiddag. ,,Ondanks dat hij met een groot mes zwaaide, verkocht ik hem gewoon ‘nee’”, vertelt de medewerkster die tijdens de overval alleen in het tankstation De Haan aan de Kruisweide in Breda stond.