Volledig scherm
Helden van Oranje 2018 met Danny de Munk. © Johan Wouters / Pix4Profs

Helden van Oranje keert in de Koningsnacht terug naar Breepark

BREDA - Wie met een knal de koningsnacht in wil gaan kan vrijdag 26 april weer terecht bij het Helden van Oranje-spektakel in de evenementenhal op Breepark.

Breepark kondigt een aantal landelijk en regionaal bekende artiesten aan voor het Hollandse Hits-evenement, onder wie Xander de Buisonjé, Snollebollekes, Wesley Klein, Tino Martin, Tim Douwsma, Henk Dissel en Wesly Bronkhorst. 

De Nederlandstalige concertavond, volgens Breepark ‘een muzikale ode aan onze koning’, begint om 18.00 uur en duurt tot 01.00 uur. beleven. De evenementenhal biedt ruimte aan 13.000 bezoekers.

Kaarten kosten – inclusief servicekosten - een tientje (5 voor 40 euro) en zijn hier te koop. Voor het evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Volledig scherm
Helden van Oranje © Breepark
 1. Reddingsplan VV Advendo, wethouder ziet mogelijkheden: ‘Maar het is complex’
  PREMIUM

  Reddings­plan VV Advendo, wethouder ziet mogelijkhe­den: ‘Maar het is complex’

  BREDA - Wethouder Daan Quaars (VVD, sport) trekt alles uit de kast om in ieder geval één voetbalcub te behouden voor de wijk Hoge Vucht in Breda-Noord. Hij ziet mogelijkheden: ,,Maar het loket makkelijke oplossingen is gesloten. Het is een complex probleem. Er zit energie in de wijk, maar we zijn er nog niet uit”, aldus Quaars donderdagavond tijdens het vervolgdebat over de toekomst van de Hoge Vucht.
 2. Politie met breekijzer voor Rabobank in Breda, man mag gevallen pasje niet zelf onder pinautomaat opvissen

  Politie met breekijzer voor Rabobank in Breda, man mag gevallen pasje niet zelf onder pinauto­maat opvissen

  BREDA - Een opmerkelijke situatie vrijdagmiddag voor de Rabobank in Breda, waarbij de politie met een schep en breekijzer voor de pinautomaat stond. Wat was er gebeurd? Een man liet bij het pinnen zijn pasje onder de rand van de pinautomaat aan het Kloosterplein vallen, maar mocht zelf niet aan de tegels van de bank zitten. Meerdere agenten, gewapend met een breekijzer, kwamen hem te hulp.