BREDA - Fons en Liesbeth van Waterschoot hebben 35 jaar lang kinderen en volwassenen geholpen met leer- en gedragsstoornissen.
Volledig scherm
PREMIUM
BREDA - Fons en Liesbeth van Waterschoot hebben 35 jaar lang kinderen en volwassenen geholpen met leer- en gedragsstoornissen. © Pix4Profs-Ron Magielse

GGZ-familiebedrijf Van Waterschoot bleef maar groeien

BREDA - De afgelopen 35 jaar hebben Fons en Liesbeth van Waterschoot met hun praktijk circa 25.000 kinderen en volwassenen in Brabant en Zeeland geholpen bij leer- en gedragsstoornissen. Nu 'het GGZ-familiebedrijf’ is overgenomen, gaat het echtpaar kleinschalig verder. ,,Het is zonde om niets met alle kennis te doen.”

Is er in 35 jaar tijd veel veranderd?

  1. Glas en metaal uit kunstgras gestofzuigd: Bredase voetbalclubs kunnen weer veilig het veld op

    Glas en metaal uit kunstgras gestof­zuigd: Bredase voetbal­clubs kunnen weer veilig het veld op

    BREDA - De voetbalclubs VV Bavel en JEKA kunnen weer gebruik maken van hun kunstgrasvelden. Nadat de gemeente Breda afgelopen dinsdag een laatste test heeft gedaan, kan er weer worden gevoetbald. Halverwege mei werden de splinternieuwe velden afgekeurd. Dat was omdat er klein deeltjes glas en metaal waren gevonden. Dat bleek nadat spelers van JEKA zeker een week gebruik hadden gemaakt van het veld. In Bavel was overigens nog niet gevoetbald.