Bij groente- en fruitverhandelaar Aartsen in Breda arriveren gekoelde producten vanuit de hele wereld, ook uit China en Noord-Italië. Uit voorzorg moeten chauffeurs in hun cabine blijven. Aartsen-medewerkers zorgen voor de documenten en het laden en lossen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij groente- en fruitverhandelaar Aartsen in Breda arriveren gekoelde producten vanuit de hele wereld, ook uit China en Noord-Italië. Uit voorzorg moeten chauffeurs in hun cabine blijven. Aartsen-medewerkers zorgen voor de documenten en het laden en lossen. © Pix4Profs-Ron Magielse

Gember uit China komt bij dit Bredase bedrijf gewoon binnen

coronavirusBREDA - Gember uit China of appelen uit Noord-Italië? Geen corona-paniek bij de internationale groenten- en fruitimporteur Aartsen. Een kwestie van koel blijven, handen wassen en chauffeurs in hun cabine laten zitten.

Zo'n duizend klanten komen er per week. Voor limoengras, spinazie of babymaïs, om maar wat te noemen. Groenten en fruit van 650 leveranciers, verspreid over de hele wereld. Het Bredase industrieterrein waar Aartsen verhandelt, lijkt daarmee een kwetsbare  plek in tijden van virussen.