Bij Breda International Airport, het voormalige Seppe, moest afgelopen weekend aan een samenscholing van 75 mensen een einde worden gemaakt. Toch denkt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant vooralsnog niet aan het preventief afsluiten van gebieden in de regio met Pasen.
Volledig scherm
Bij Breda International Airport, het voormalige Seppe, moest afgelopen weekend aan een samenscholing van 75 mensen een einde worden gemaakt. Toch denkt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant vooralsnog niet aan het preventief afsluiten van gebieden in de regio met Pasen. © Gemeente Halderberge

Geen afsluitingen in de regio met Pasen

Er bestaan vooralsnog geen plannen om natuurgebieden of wegen in Brabant tijdens de komende paasdagen uit voorzorg af te sluiten. 

Dat laat een woordvoerster van de veiligheidsregio Midden- en West-Brabant weten. Hoewel het afgelopen weekend op de meeste plaatsen rustig bleef, waren er ook enkele plaatsen in de regio waar de politie moest optreden, zoals in Breda. ,,We beraden ons momenteel nog of we besluiten preventief tot sluiting van bepaalde gebieden tijdens de paasdagen over te gaan of dat we dat pas doen mocht dat nodig zijn‘’, aldus de woordvoerster die benadrukt dat het overgrote deel van de Brabanders afgelopen weekend zich aan de afspraak hield en thuis bleef.