Fietser ernstig gewond na aanrijding met motor vlakbij Avans in Breda

UpdateBREDA - Op de Claudius Prinsenlaan in Breda is woensdagochtend een fietser aangereden door een motor. Het slachtoffer is ernstig gewond, een traumahelikopter is opgeroepen.

Dat gebeurde rond 11.20 uur, vlakbij hogeschool Avans. De fietser is na een korte behandeling door het ambulancepersoneel met spoed naar de traumahelikopter gereden. Daarna is de fietser onder begeleiding van de trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg vervoerd.

De motorrijder had geen medische verzorging nodig, laat de politie weten. Hij is meegenomen naar het bureau voor het afleggen van een verklaring.

De weg is afgesloten in verband met het onderzoek, meldt de politie.

Volledig scherm
Ernstig ongeluk in Breda. © Tom van der Put/MaRicMedia
  1. De Superhoppa-religie van Gé Smit: van een stage bij Sauna Diana tot een eigen tattoo
    PREMIUM
    video

    De Superhoppa-religie van Gé Smit: van een stage bij Sauna Diana tot een eigen tattoo

    Hij liep een dagje mee in een seksclub, deed straatinterviews voor een website, maakte een hiphop-nummer en ontwierp zijn eigen tattoo. Gé Smit (67) uit Breda heeft nadat hij een jaar geleden de pensioengerechtigde leeftijd bereikte niet bepaald stilgezeten. Meer dan twintig mini-stages deed hij voor zijn ‘Superhoppa’-project, waarmee hij via lezingen en workshops zijn ervaringen deelt om zo anderen te inspireren.