Volledig scherm
Popkoor Prestige © Popkoor Prestige

Eerste grote show voor Popkoor Prestige Breda

BREDA - Ruim drie jaar na de oprichting houdt Popkoor Prestige Breda op zaterdag 16 februari de eerste eigen, grote show. Onder leiding van dirigente Mariska Prins wordt er dan een concert gegeven in Podium Bloos aan de Speelhuislaan. Voor het optreden wordt samengewerkt met dansstudio Twice! uit Breda onder leiding van Nathalie Narain

Het repertoire van Popkoor Prestige - opgericht in september 2015 - bestaat uit Top40-hits, variërend van rustige ballads van Ed Sheeran en James Arthur tot swingende nummers van Justin Timberlake en Bruno Mars. Het concert heeft als thema ‘From Shower To Show’. Tijdens de show wordt op een muzikale manier getoond op welke manieren mensen zichzelf kunt ontwikkelen tot echte artiesten.

In Podium Bloos is de show die zaterdag twee keer te zien: om 15.30 uur en om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van Podium Bloos

 1. Reddingsplan VV Advendo, wethouder ziet mogelijkheden: ‘Maar het is complex’
  PREMIUM

  Reddings­plan VV Advendo, wethouder ziet mogelijkhe­den: ‘Maar het is complex’

  BREDA - Wethouder Daan Quaars (VVD, sport) trekt alles uit de kast om in ieder geval één voetbalcub te behouden voor de wijk Hoge Vucht in Breda-Noord. Hij ziet mogelijkheden: ,,Maar het loket makkelijke oplossingen is gesloten. Het is een complex probleem. Er zit energie in de wijk, maar we zijn er nog niet uit”, aldus Quaars donderdagavond tijdens het vervolgdebat over de toekomst van de Hoge Vucht.
 2. Politie met breekijzer voor Rabobank in Breda, man mag gevallen pasje niet zelf onder pinautomaat opvissen

  Politie met breekijzer voor Rabobank in Breda, man mag gevallen pasje niet zelf onder pinauto­maat opvissen

  BREDA - Een opmerkelijke situatie vrijdagmiddag voor de Rabobank in Breda, waarbij de politie met een schep en breekijzer voor de pinautomaat stond. Wat was er gebeurd? Een man liet bij het pinnen zijn pasje onder de rand van de pinautomaat aan het Kloosterplein vallen, maar mocht zelf niet aan de tegels van de bank zitten. Meerdere agenten, gewapend met een breekijzer, kwamen hem te hulp.