Volledig scherm
Ginnekenmarkt in Breda © Google Streetview

Dronken vrouw (51) trapt agent en mishandelt andere vrouwen in Breda

BREDA - Een vrouw uit Breda heeft het zondagavond wel erg bont gemaakt in haar woonplaats. Ze zou twee andere vrouwen mishandeld hebben, ze heeft spullen vernield van een café en ze heeft een agent getrapt. Reden genoeg om haar aan te houden. 

Rond 20.40 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een incident aan de Ginnekenmarkt. Een dronken vrouw zou daar voor problemen zorgen. Volgens een medewerker van een horecabedrijf had ze een bierglas naar een andere vrouw gegooid. Het slachtoffer raakte gewond en ging naar het ziekenhuis.

Geweld

Ter plaatse gekomen agenten wilden de verdachte, een 51-jarige vrouw, aanhouden. De Bredase liet dat alleen niet zomaar gebeuren en moest met flink geweld in de politieauto worden gezet. Tijdens de worsteling lukte het de vrouw om een agent te trappen. Ook probeerde ze de ruiten uit het voertuig te schoppen, zo meldt de politie. 

De verdachte is uiteindelijk met zwaailicht en sirene naar het cellencomplex gebracht. De recherche gaat de zaak verder onderzoeken.