Een hangar van Seppe, ofwel Breda International Airport, is een van de vaccinatielocaties in West-Brabant. Begin mei gaat dit prikcentrum open.
Volledig scherm
PREMIUM
Een hangar van Seppe, ofwel Breda International Airport, is een van de vaccinatielocaties in West-Brabant. Begin mei gaat dit prikcentrum open. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Drie nieuwe West-Brabantse priklocaties gaan in mei open

BREDA/ROOSENDAAL - GGD West-Brabant start begin mei met het vaccineren op drie nieuwe locaties in de regio. De prikplek op Breda International Airport gaat in de eerste week van mei open. De locaties in Roosendaal en Almkerk volgen twee weken later.

 1. Breda Jazz Festival: ‘Topsolisten die je de adem benemen’
  PREMIUM
  Column

  Breda Jazz Festival: ‘Topsolis­ten die je de adem benemen’

  Er zijn mensen die niks met het Breda Jazz Festival hebben. Prima. Geen probleem. Begrijpelijk ook. Het is enorm druk in de stad. Daar komt bij dat de kwaliteit van de bands flink uiteen kan lopen. Bij de gratis buitenconcerten tref je soms bands aan die geen reclame zijn voor het genre. Daar staat tegenover dat er geregeld jazzgezelschappen spelen die de Grote Markt, de Havermarkt, de Avenue en de Spiegeltent omver blazen met een ongehoorde energie en virtuositeit. Topsolisten die je de adem benemen. Het is jaarlijks in Breda te zien.
 1. Verdachte van neerschieten Kezban weer voor rechter
  Play

  Verdachte van neerschie­ten Kezban weer voor rechter

 2. Zo kun je drugs laten testen bij het servicepunt in Goes
  Play

  Zo kun je drugs laten testen bij het service­punt in Goes