Dave Hipke, Pascal van Loon en Cor Fijneman slaan de handen ineen voor de plaatselijke horeca. Elke laatste zondag van de maand presenteren ze een live-stream onder de naam Sunday Up.
Volledig scherm
PREMIUM
Dave Hipke, Pascal van Loon en Cor Fijneman slaan de handen ineen voor de plaatselijke horeca. Elke laatste zondag van de maand presenteren ze een live-stream onder de naam Sunday Up. © Pix4Profs/Edwin Wiekens

Dj's draaien voor horeca, want in zware tijden steun je elkaar

In zware tijden steun je elkaar. Met die instelling verzorgen Bredase dj's iedere laatste zondag van de maand een livestream om de plaatselijke horeca te steunen. Bij iedere sessie wordt de naam van een restaurant of café getrokken, dat een menu kan aanbieden. Het is de bedoeling dat volgers van de livestream dat afhalen en thuis opeten, intussen genietend van de muziek. 

 1. De zo gekoesterde bomen van Nelly (89) verhuizen van balkon in Breda naar bos bij Made
  PREMIUM

  De zo gekoester­de bomen van Nelly (89) verhuizen van balkon in Breda naar bos bij Made

  ,,Laten we het woord ‘onkruid’ uit onze vocabulaire schrappen.” De bijna 89-jarige Nelly Goldstein koestert alles wat leeft. Ze groeide op in het toenmalige Nederlands Indië en maakte aan den lijve de verschrikkingen van de oorlog mee. Na veel omzwervingen kwam ze ruim tien jaar geleden in Breda terecht. Nu gaat ze van haar appartement in IJpelaar naar een volgende fase in haar leven, een zorgcomplex.
 1. Jeugd in Zaamslag hoeft zich niet te vervelen
  Play

  Jeugd in Zaamslag hoeft zich niet te vervelen

 2. Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg
  Play

  Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg