Het gerechtsgebouw in Turnhout
Volledig scherm
PREMIUM
Het gerechtsgebouw in Turnhout © Jef Van Nooten

Dealer uit Baarle-Nassau vliegt 5 jaar de cel in na dodelijke overdosis van Belgische vrouw

De 39-jarige Geoffrey F. uit Baarle-Nassau vliegt 5 jaar achter de tralies. Hij leverde in oktober 2018 drugs aan Brenda G. (38) uit het Belgische Arendonk. De vrouw overleed na een dodelijke cocktail van amfetamine, GHB en MDMA.

De familie was ongerust dat ze niks meer van Brenda G. hoorden. Toen de politie op 12 oktober 2018 haar appartement binnen drong, troffen ze haar levenloze lichaam aan. Op een kast in de woonkamer stond een plastic flesje met GHB. Uit de autopsie bleek dat de vrouw gestorven was aan een dodelijke cocktail van amfetamine, GHB en MDMA.

  1. Glas en metaal uit kunstgras gestofzuigd: Bredase voetbalclubs kunnen weer veilig het veld op

    Glas en metaal uit kunstgras gestof­zuigd: Bredase voetbal­clubs kunnen weer veilig het veld op

    BREDA - De voetbalclubs VV Bavel en JEKA kunnen weer gebruik maken van hun kunstgrasvelden. Nadat de gemeente Breda afgelopen dinsdag een laatste test heeft gedaan, kan er weer worden gevoetbald. Halverwege mei werden de splinternieuwe velden afgekeurd. Dat was omdat er klein deeltjes glas en metaal waren gevonden. Dat bleek nadat spelers van JEKA zeker een week gebruik hadden gemaakt van het veld. In Bavel was overigens nog niet gevoetbald.