Rien Frankenhuis was als arts betrokken bij de Dansmarathon in Breepark Breda. De kritiek op het evenement vindt hij niet terecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Rien Frankenhuis was als arts betrokken bij de Dansmarathon in Breepark Breda. De kritiek op het evenement vindt hij niet terecht. © Pix4Profs/René Schotanus

Dansmarathon: ‘Uitputtingsslag, maar volledig verantwoord’

BREDA - Onverantwoord, een marteling, walgelijk, totale waanzin. Zomaar wat termen die op social media voorbijkwamen over de Dansmarathon die SBS afgelopen donderdag tot en met zaterdag uitzond. Onzin, vindt de Bredase huisarts Rien Frankenhuis, onderdeel van het medisch team van de marathon.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?