Volledig scherm
Het kasteel Bouvigne, bij het hoofdkantoor van waterschap Brabantse Delta in Breda. © Pix4Profs/Jan Stads

Dagelijks bestuur Brabantse Delta treedt aan

BREDA - Het waterschap Brabantse Delta benoemt woensdag 24 april in Breda de nieuwe leden van het dagelijks bestuur.

 Ook wordt dan tijdens een vergadering van het algemeen bestuur, de volksvertegenwoordiging, het bestuursakkoord van de samenwerkende partijen officieel vastgesteld.

Daarmee komt een einde aan de werkzaamheden van formateur Huub Hieltjes. Na de verkiezingen van 23 maart is hij op basis van diverse gesprekken tot de conclusie gekomen dat de VVD, de grote winnaar, het best een dagelijks bestuur kan vormen met Ons Water/West-Brabant Waterbreed en het CDA. Ook vertegenwoordigers van de Kamer van koophandel en de ZLTO komen in dit bestuur terecht. Wie de nieuwe bestuurders zijn wordt pas vanavond bekend.

  1. De Superhoppa-religie van Gé Smit: van een stage bij Sauna Diana tot een eigen tattoo
    PREMIUM
    video

    De Superhoppa-religie van Gé Smit: van een stage bij Sauna Diana tot een eigen tattoo

    Hij liep een dagje mee in een seksclub, deed straatinterviews voor een website, maakte een hiphop-nummer en ontwierp zijn eigen tattoo. Gé Smit (67) uit Breda heeft nadat hij een jaar geleden de pensioengerechtigde leeftijd bereikte niet bepaald stilgezeten. Meer dan twintig mini-stages deed hij voor zijn ‘Superhoppa’-project, waarmee hij via lezingen en workshops zijn ervaringen deelt om zo anderen te inspireren.