Bredase Sehraz (16) vocht op de ic tegen corona en won: ‘Bang ben ik nooit geweest’

videoBREDA - Sehraz (16) was besmet met het coronavirus en lag tien dagen in coma op de ic. Nu is hij weer thuis, in Breda. Hij komt er bovenop, maar waarschuwt: ,,Dit is heftig, blijf binnen.”

‘Kom niet zo dichtbij’. Stomtoevallig, de Netflix-serie Top Boy is gepauzeerd op een scene met juist déze ondertiteling. De 16-jarige Sehraz ligt thuis onder een deken op de bank. Op een meter of drie van de tv, en op dik twee meter van de verslaggever. Als ook hij het toeval opmerkt, verschijnt er een grijns op zijn gelaat. Ja, natuurlijk ziet hij de humor er wel van in.

  1. Glas en metaal uit kunstgras gestofzuigd: Bredase voetbalclubs kunnen weer veilig het veld op

    Glas en metaal uit kunstgras gestof­zuigd: Bredase voetbal­clubs kunnen weer veilig het veld op

    BREDA - De voetbalclubs VV Bavel en JEKA kunnen weer gebruik maken van hun kunstgrasvelden. Nadat de gemeente Breda afgelopen dinsdag een laatste test heeft gedaan, kan er weer worden gevoetbald. Halverwege mei werden de splinternieuwe velden afgekeurd. Dat was omdat er klein deeltjes glas en metaal waren gevonden. Dat bleek nadat spelers van JEKA zeker een week gebruik hadden gemaakt van het veld. In Bavel was overigens nog niet gevoetbald.