Op het stuk braakliggende grond aan de Lageweg bij de Nieuwe Kadijk en de Oosterhoutseweg wil Frasers Property Industrial twee distributiecentra neerzetten.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het stuk braakliggende grond aan de Lageweg bij de Nieuwe Kadijk en de Oosterhoutseweg wil Frasers Property Industrial twee distributiecentra neerzetten. © Frasers Property

Bewoners verbijsterd over plan voor twee grote distributiecentra in Breda: 'Dit is niet te geloven’

BREDA - En plotseling ligt er een kant en klaar plan voor twee grote distributiecentra op het Posthoornterrein bij de Oosterhoutseweg. Precies waar de bewoners al jaren bang voor zijn. Maar van een plan wil de gemeente nog helemaal niet spreken.

  1. Kinderrechter over nood in Brabantse jeugdzorg: ‘Gevolgen voor kinderen zijn niet te overzien’
    PREMIUM

    Kinderrech­ter over nood in Brabantse jeugdzorg: ‘Gevolgen voor kinderen zijn niet te overzien’

    BREDA - Het is ‘onvoorstelbaar’, vindt de Bredase jeugdrechter Susanne Tempel. Kinderen in zeer zorgelijke situaties die nergens terecht kunnen vanwege de cliëntstop bij Jeugdbescherming Brabant (JBB). ,,Als vannacht de Raad voor de Kinderbescherming belt omdat een kind in een drugspand is aangetroffen bij ouders die elkaar te lijf gaan, wat dan? Dit vraagt landelijke aandacht; de gevolgen hiervan zijn niet te overzien.”