Volledig scherm
Twee auto's botsen op de Rijsbergseweg in Breda © Perry Roovers / MaRicMedia

Bestuurder moet uitwijken voor auto die Rijsbergseweg oprijdt bij Breda en botst hard op andere auto

BREDA - Twee auto's zijn woensdagmiddag op elkaar gebotst op de Rijsbergseweg richting Breda. Een van de bestuurders moest uitwijken voor een auto die de weg op kwam rijden, waarna hij tegen een andere auto botste. De bestuurder, die met zijn auto de weg op kwam rijden, is weggereden. 

Beide auto’s zijn flink beschadigd en moeten worden getakeld door een berger. Bij de botsing raakte niemand gewond.

Volledig scherm
Twee auto's botsen op de Rijsbergseweg in Breda © Perry Roovers / MaRicMedia
Volledig scherm
Twee auto's botsen op de Rijsbergseweg in Breda © Perry Roovers / MaRicMedia
 1. Bruisend Ginneken Breda: veel in weinig tijd
  PREMIUM

  Bruisend Ginneken Breda: veel in weinig tijd

  BREDA - De organisatie van de 51e editie van de braderie in het Ginneken kan tevreden achterover leunen. Hoewel de voorbereiding in een paar luttele weken moest rondkomen, is er toch een volwaardig evenement uitgerold. Bruisend Ginneken, zoals de braderie officieel heet, werd druk bezocht en de meeste ondernemers zijn tevreden. "En dat is toch knap, gezien het feit dat we het in een paar weken uit de grond hebben gestampt", zegt Johan de Vos. "We stonden onder een enorme tijdsdruk." De eigenaar van café Boerke Verschuren op de Ginnekenmarkt zit sinds kort in het bestuur van Bruisend Ginneken.
 2. Feest en protest bij opening Zuidelijke Rondweg in Breda

  Feest en protest bij opening Zuidelijke Rondweg in Breda

  BREDA - Een feestelijke opening en een protest op dezelfde dag. Voor zover bekend was dat nog niet voorgekomen in de lange en bewogen geschiedenis van de Zuidelijke Rondweg. Die ging na twee maanden werkzaamheden weer open voor het autoverkeer. Vanaf zes uur in de avond waren de weggebruikers weer welkom. Daarvoor was de verkeersader in Breda-zuid het bezit van wandelaars, fietsers, skaters, steppers, hardlopers en andere recreanten.