Volledig scherm
© Facebook

Vrouw kiekt vieze hotelkamer om te klagen, maar onder matras wacht grootste verrassing

De Noord-Ierse Natasha Connor (33) zal zich haar trip naar Londen van afgelopen weekend nog lang heugen. De vrouw boekte een kamer in The Park Hotel. Maar toen ze daar vrijdag incheckte met haar partner Eamon en haar twee dochters, bleek het niet te zijn wat ze gedacht had. Ze vond de kamer vies en besloot er foto’s van te nemen. En daarbij keek ze ook onder het matras.

Het weekendje was eigenlijk een kerstcadeau dat ze haar dochters Chelsea (11) en Sophie (15) had gegeven. Ze had voor The Park Hotel gekozen omdat het handig dichtbij Buckingham Palace lag.

Toen het gezin aankwam, vond Connor het vreemd dat ze het verblijf vooruit moest betalen. Toen ze de kamer in de kelder binnenging, bleek al snel waarom. ,,Er kwam ons een walgelijke geur tegemoet'', schreef ze op Facebook. ,,Het was even slikken, maar we besloten ons weekend niet te laten vergallen en pakten onze koffers uit. Hoe meer ik rondkeek, hoe meer vuil ik echter zag. We wisten dat het een budgethotel was, maar dit ging echt te ver.''

Ook de bedden bleken kapot, waardoor ze last kregen van hun rug. Uiteindelijk besloot Connor zondag foto’s te nemen, zodat ze een klacht kon indienen. Daarbij keek ze ook onder het matras van het bed waarin haar dochters hadden geslapen. ,,Wat we daar vonden, schokte ons pas echt'', aldus de vrouw. ,,Er lagen drie grote messen. Mijn dochters waren echt bang.''

Traumatisch

Het was extra traumatisch voor Connor, omdat haar vader achttien jaar geleden doodgestoken werd. ,,Ik had al gehoord over de vele steekpartijen dit jaar in Londen en dat had me al onrustig gemaakt'', schreef ze. ,,Maar om dan messen te vinden onder je matras. Ik vraag me af waarvoor ze gediend kunnen hebben. En waarom ze daar lagen. Het was echt een griezelige ervaring.”

Lees door onder de foto.

Volledig scherm
© Facebook

Het gezin belde de politie, die de messen kwam ophalen. Vervolgens ging Connor verhaal halen aan de receptie van The Park Hotel. Ze eiste ook haar geld terug, maar botste op een muur van onbegrip. ,,Ze zeiden dat de baas er niet was en dat niemand zijn nummer had'', aldus de vrouw.

Toen ze weer thuis was en het hotel belde om de manager te spreken, lukte dat opnieuw niet. ,,Het is belachelijk. We krijgen ons geld niet terug en ze laten me zelfs niet met de manager praten. Messen op je kamers hebben, is iets serieus. Ze willen het niet eens toegeven.''

Schaduw

De vrouw deelde de beelden en haar verhaal dan maar op sociale media. ,,Het heeft een schaduw over onze trip geworpen en mijn dochters hadden er het hele jaar naar uitgekeken”, schreef ze.

De Britse krant The Sun probeerde een reactie van The Park Hotel te krijgen, maar kreeg geen commentaar.

 1. Vrouw slikt verlovingsring in tijdens nachtmerrie: ‘Ik werd wakker met een lege vinger’

  Vrouw slikt verlovings­ring in tijdens nachtmer­rie: ‘Ik werd wakker met een lege vinger’

  Een 29-jarige Amerikaanse vrouw die tijdens een angstaanjagende nachtmerrie droomde dat ze in een hogesnelheidstrein op advies van haar aanstaande haar verlovingsring moest inslikken om het sieraad te verstoppen voor overvallers, blijkt het juweel daadwerkelijk al slapende in haar mond te hebben gestopt. Toen Jenna Evans uit San Diego (Californië) wakker werd, ontdekte ze tot haar ontsteltenis een lege vinger.
 2. Moeder valt flauw als ‘gecremeerde’ zoon springlevend voor haar deur staat

  Moeder valt flauw als ‘gecremeer­de’ zoon springle­vend voor haar deur staat

  Russische media raken niet uitgepraat over een schokkende zaak die niet zou misstaan in het oeuvre van horrorauteur Stephen King. De 62-jarige Antonina Mikhailovna uit de havenplaats Kronstadt identificeerde in een lijkenhuis het stoffelijk overschot van haar al weken vermiste zoon Konstantin (43). Vier maanden na zijn crematie stond de ex-soldaat echter springlevend voor haar deur. ,,Ik heb me vergist. De dode in het mortuarium leek als twee druppels water op mijn Konstantin.”
 3. Experts waarschuwen voor spotgoedkoop alternatief lipfillers: ‘Plak nooit je bovenlip vast met superlijm’

  Experts waarschu­wen voor spotgoed­koop alterna­tief lipfillers: ‘Plak nooit je bovenlip vast met superlijm’

  Het gebruik van fillers om de boven- en onderlip op kunstmatige wijze wat voller te maken, lijkt een niet te stoppen trend. Maar de hoge kosten van de behandeling weerhouden menigeen van zo’n cosmetische behandeling. Jongeren hebben nu een spotgoedkoop alternatief gevonden: het vastplakken van de bovenlip onder de neus met een streepje superlijm. Instructiefilmpjes gaan momenteel viraal op sociale media.