1. Nieuw horrorincident in verpleeghuis waar comapatiënte zwanger raakte van verpleger

  Nieuw horrorinci­dent in verpleeg­huis waar comapatiën­te zwanger raakte van verpleger

  Een verzorgingstehuis in de Amerikaanse stad Phoenix (Arizona) - waar vorig jaar een 29-jarige comapatiënte zwanger raakte na ongewenst contact met een verpleger - is opnieuw in opspraak geraakt door een horrorverhaal. De overheid dreigt de vergunning van de instelling in te trekken, omdat recent meermaals maden werden aantroffen onder het verband van een man met een stoma. ,,Een extreem zorgwekkend incident in de patiëntenzorg”, briest het ministerie van Volksgezondheid in Arizona.
 1. Nieuwe ‘Vacuum Challenge’ hilarisch, maar ook levensgevaarlijk

  Nieuwe ‘Vacuum Challenge’ hilarisch, maar ook levensge­vaar­lijk

  Experts waarschuwen voor een nieuwe, bizarre internetrage die bij een verkeerde uitvoering levensgevaarlijk kan zijn. Het gaat om de zogenoemde Vacuum Challenge waarbij mensen in een grote afvalzak gaan zitten waar vervolgens met een sterke stofzuiger alle lucht uit wordt getrokken. Het effect en aanzien van de vacuüm getrokken volwassen en kinderen is lachwekkend. Maar als het per ongeluk misgaat, kan het geintje tot hersenschade door zuurstoftekort en zelfs de dood leiden.
 1. Dierenarts laat hond voor 150 euro braken om 180 euro uit zijn maag te krijgen

  Dierenarts laat hond voor 150 euro braken om 180 euro uit zijn maag te krijgen

  De Welshe baasjes van een labradoodle die voor omgerekend ruim 180 euro aan bankbiljetten opvrat, hebben 150 euro aan een dierenarts moeten betalen om het geld weer uit zijn maag te krijgen. De eigenaars van de 9 jaar oude Ozzie kunnen er nog steeds niet over uit dat hun hond zo'n dure maaltijd opat. En de rekening vinden ze absurd hoog. ,,De dokter heeft bij arme Ozzie alleen een overgeefprikkel opgewekt.’’
 1. Hilarische gorillaselfie is allesbehalve ‘gewone dag op kantoor’

  Hilarische gorillasel­fie is allesbehal­ve ‘gewone dag op kantoor’

  ‘Doorlopen maar, hier is niets te zien’, lijken de berggorilla's Ndakasi en Matabishi van het Congolese Virunga-park te willen zeggen. Beide mensapen staan erbij alsof het poseren voor een foto de normaalste zaak van de wereld voor hen is. Parkwachter Mathieu Shamavu, die het wonderlijke plaatje op Facebook zette, schrijft erbij: ‘een gewone dag op kantoor'. Maar niet iedereen is overtuigd van de echtheid van de apenselfie.