1. Oudste schildpad ter wereld heeft per ongeluk al 26 jaar homorelatie

  Oudste schildpad ter wereld heeft per ongeluk al 26 jaar homorelatie

  Een dierenarts heeft bij toeval ontdekt dat Jonathan - met een leeftijd van 186 jaar 's werelds oudste schildpad - zonder het te beseffen al ruim 26 jaar een homoseksuele relatie heeft met een soortgenoot. Het op Sint-Helena levende dier kreeg in 1991 een vrouwelijke metgezel, omdat het begon te vereenzamen. Hij bouwde vervolgens een fysieke relatie op met Frederica, maar uit onderzoek blijkt dat zij toch echt een Frederic is.
 1. Onverschrokken hond loodst met succes geitenkudde door bosbranden
  video

  Onverschrokken hond loodst met succes geitenkudde door bosbranden

  Odin, een Pyrenese berghond die door zijn baasje wordt gebruikt voor het hoeden van een geitenkudde, wordt in Amerika bejubeld vanwege zijn koelbloedige optreden tijdens de recente bosbranden in de staat Californië. De eigenaar van de trouwe viervoeter dacht dat het dier en de geiten waren omgekomen in de vuurzee, maar in werkelijkheid slaagde Odin er op miraculeuze wijze in de kudde langs de alles vernietigende vuurzee te loodsen.
 1. De (soms) dubieuze politieke kennissen van Steven Seagal

  De (soms) dubieuze politieke kennissen van Steven Seagal

  Aikidomeester, singer-songwriter en actieheld Steven Seagal heeft vandaag de Filipijnse president Rodrigo Duterte ontmoet terwijl hij in het land was om locaties voor zijn aankomende nieuwe tv-serie te bekijken. Seagal gaf aan een 'groot fan' te zijn van de man die de paus en Obama uitmaakte voor hoerenzoon, zichzelf met Adolf Hitler vergeleek en zijn landgenoten beloofde de baai van Manilla te vullen met de lijken van drugsdealers. Duterte is echter niet de enige schimmige politieke vriend van 'The Great One'.
 1. Hebbeding voor horrorfans: schilderij van echte, geëxecuteerde killerclown

  Hebbeding voor horrorfans: schilderij van echte, geëxecuteerde killerclown

  Een Brits veilinghuis biedt 'kunstwerken' aan waarvan verstokte griezelfans ongetwijfeld gaan watertanden. Het betreft schilderijen die zijn gemaakt door één van de grootste seriemoordenaars aller tijden: de Amerikaan John Wayne Gacy die in totaal 33 jongens en mannen van het leven beroofde. Gacy, die zichzelf voor kinderfeestjes verhuurde als 'Pogo de clown',  inspireerde thrillerschrijver Stephen King voor zijn boek It over killerclown Pennywise.