Volledig scherm
PREMIUM
Franklin Visser/Niels D © -

Zo viel een Twentse vrouw (30) in de armen van een oplichter

TWENTERAND - Terwijl de 30-jarige Tamara uit de gemeente Twenterand met haar vriend Franklin in Slovenië verblijft, krijgt ze een telefoontje van haar huilende vader: haar moeder heeft een aneurysma gehad en wordt in coma gehouden. Ze moet onmiddellijk naar huis komen. Met haar moeder is echter niets aan de hand. Wel met haar vriend...

Tamara doet haar verhaal aan de keukentafel in haar ouderlijk huis. Wallen onder haar ogen verraden slapeloze nachten. Sinds 31 juli, de dag dat ze in alle haast vanuit Ljubljana naar Nederland terugkeerde, leeft ze in een roes. Haar vader zit naast haar, vult zijn dochter soms aan. Ogenschijnlijk rustig, maar intussen voortdurend klikkend met de dop van het lege waterflesje in zijn hand.

  1. Jan Terlouw: onder Kok lieten we te snel en te veel aan de markt over

    Jan Terlouw: onder Kok lieten we te snel en te veel aan de markt over

    ‘Een degelijke premier’ en ‘integere politicus’ noemt schrijver en oud-politicus voor D66 Jan Terlouw (86) de zaterdag overleden oud-premier Wim Kok (PvdA). Terlouw, voormalig vice-premier en minister van Economische Zaken (kabinet Van Agt) en van 1991 tot 1996 commissaris van de Koningin in Gelderland, had de laatste jaren geen contact meer met Kok. Hij is verrast door het overlijden van het PvdA-boegbeeld, met wie hij regelmatig te maken heeft gehad. ,,Ik wist niet dat hij ziek was.”