Volledig scherm
PREMIUM
Franklin Visser/Niels D © -

Zo viel een Twentse vrouw (30) in de armen van een oplichter

TWENTERAND - Terwijl de 30-jarige Tamara uit de gemeente Twenterand met haar vriend Franklin in Slovenië verblijft, krijgt ze een telefoontje van haar huilende vader: haar moeder heeft een aneurysma gehad en wordt in coma gehouden. Ze moet onmiddellijk naar huis komen. Met haar moeder is echter niets aan de hand. Wel met haar vriend...

Tamara doet haar verhaal aan de keukentafel in haar ouderlijk huis. Wallen onder haar ogen verraden slapeloze nachten. Sinds 31 juli, de dag dat ze in alle haast vanuit Ljubljana naar Nederland terugkeerde, leeft ze in een roes. Haar vader zit naast haar, vult zijn dochter soms aan. Ogenschijnlijk rustig, maar intussen voortdurend klikkend met de dop van het lege waterflesje in zijn hand.

  1. Woeste Ajax-fan (56) verlaat Brabantse amateurclub na bekladding: ‘Ze schreven kankerjood op mijn auto’
    PREMIUM

    Woeste Ajax-fan (56) verlaat Brabantse amateur­club na bekladding: ‘Ze schreven kankerjood op mijn auto’

    Lastiggevallen worden omdat je voor Ajax bent. Het overkomt de 56-jarige Stef Driesse uit het Brabantse Willemstad al jaren. Afgelopen weekend was het opnieuw raak: vandalen bekladden zijn auto met grove scheldwoorden en gingen er met twee clubvlaggen en een Ajax-beeld vandoor. ,,Ik heb meteen afscheid genomen van mijn voetbalclub, want ik vermoed dat de daders daar vandaan komen.”