Yula werd 106 dagen te vroeg geboren: ‘Ze zeiden dat we moesten genieten van ieder moment’

videoHet leven van Michel Langelaar (34) en Kim Blonk (34) uit Kamerik stond vorig jaar op zijn kop toen Kim veel te vroeg beviel van hun dochter Yula. Het meisje kwam na een zwangerschap van nog geen 25 weken ter wereld. ,,Haar huid was nog helemaal doorschijnend en ze paste op twee handen.” Vandaag, op Wereld Prematurendag, doen ze hun verhaal.

 1. Halfnaakte modellen betasten pizzabezorger (17) op lachgasfeestje, modellenblad verbaasd
  mogelijk cel in

  Halfnaakte modellen betasten pizzabezor­ger (17) op lachgas­feest­je, modellen­blad verbaasd

  Twee beginnende modellen gaan mogelijk enkele maanden de gevangenis in omdat ze een minderjarige pizzabezorger in zijn kruis hebben betast en dat filmden op een mobiele telefoon. Het gaat om Cato van der K. uit Alkmaar en Michelle de K. uit Amsterdam, allebei 25 jaar oud. De hoofdredacteur van een magazine die met de vrouwen heeft samengewerkt reageert verbaasd op het nieuws. ,,Ik hoef ze op korte termijn niet meer in mijn blad te hebben, nee.”
 2. LIVE | Wereldwijd 80.000 tot 180.000 zorgmedewerkers overleden aan coronavirus
  coronavirus

  LIVE | Wereldwijd 80.000 tot 180.000 zorgmede­wer­kers overleden aan coronavi­rus

  Het coronavirus heeft wereldwijd flink huisgehouden onder zorgmedewerkers. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zijn er tussen januari 2020 en mei van dit jaar zo’n 80.000 tot 180.000 zorgmedewerkers aan het virus overleden. Het aantal coronagevallen in Nederland is afgelopen etmaal met 5223 toegenomen, meldt het RIVM. Het is voor het eerst in ongeveer drie maanden dat het aantal nieuwe besmettingen op één dag boven de 5000 uitkomt.Volg het laatste coronanieuws in ons liveblog.