Vrouw (64) om het leven gebracht in Kaatsheuvel, 28-jarige zoon als verdachte aangehouden

Een 64-jarige vrouw is vannacht dood gevonden bij een woning in Kaatsheuvel. De politie gaat uit van een misdrijf in relationele sfeer. De 28-jarige zoon van het slachtoffer is aangehouden als verdachte. Zijn rol wordt nog onderzocht.  

Rond 04.00 uur kreeg de politie een melding binnen over een verdachte situatie in een woning aan de Jan de Rooijstraat in Kaatsheuvel. Het misdrijf zou in het huis zijn begonnen. Het levenloze lichaam van de vrouw werd buiten gevonden. Het slachtoffer is vermoedelijk de bewoonster van het pand.

Rond 04.40 uur konden agenten een 28-jarige man na een melding aanhouden in de Burgemeester van der Heijdenlaan. Zijn rol wordt nog onderzocht. 

De politie is een onderzoek gestart. De Jan de Rooijstraat is (deels) afgezet. Er wordt een sporenonderzoek gedaan en mensen worden verhoord.Ook de Burgemeester van der Heijdenlaan, de plek waar de verdachte is aangehouden, is deels afgesloten. De politie heeft hier geruime tijd sporenonderzoek gedaan. Een blauwe auto die in de straat stond, is weg getakeld. 

Volledig scherm
In een woning in Kaatsheuvel is een dode vrouw gevonden. © Foto Persbureau Midden Brabant / Erik Haverhals