Humeyra.
Volledig scherm
Humeyra. © Eigen Foto

Vrijgelaten tweede verdachte in moordzaak Humeyra ging al vaker weer snel in de fout

Mohammed Al-M., de vandaag vrijgelaten medeverdachte van de moord op de Rotterdamse Humeyra, heeft een flink strafblad. Ook zat hij vlak voor de moord nog vast omdat hij in zijn proeftijd na een eerdere zaak alweer de fout was ingegaan.

 1. Medeverdachte in moordzaak Humeyra (16) schreeuwt naar Bekir: ‘Was er sprake van ontvoering?’
  Play
  Update

  Medever­dach­te in moordzaak Humeyra (16) schreeuwt naar Bekir: ‘Was er sprake van ontvoering?’

  Bekir E., de man die de 16-jarige Humeyra Ergincanli op school in Rotterdam op klaarlichte dag doodschoot, stond vanochtend voor het eerst voor de rechter voor een nog niet-inhoudelijke zitting. Medeverdachte Mohammed Al-M. zegt dat Bekir verzonnen heeft dat hij Humeyra eigenlijk wilde ontvoeren. Al-M. is daar woest over, omdat hij zo bij de zaak betrokken is geraakt. Aan het eind van de ochtend riep hij hard door de zaal naar Bekir: ‘Was er sprake van ontvoering? Nou?’
 2. LIVE | Rotterdamse burgemeester Aboutaleb: tijd voor landelijke maatregelen
  CORONAVIRUS

  LIVE | Rotterdam­se burgemees­ter Aboutaleb: tijd voor landelijke maatrege­len

  Het aantal coronabesmettingen is met 2544 toegenomen. Het aantal patiënten op de intensive care stijgt naar 106. Wie een boete krijgt of heeft gekregen voor overtreding van de coronaregels, krijgt geen strafblad meer. Verder zijn er in de afgelopen zeven dagen meer dan 15.000 mensen positief getest. Het aantal sterfgevallen door corona is het hoogst sinds 30 mei. Ook vandaag lees je in dit liveblog alles over het coronavirus. Ontwikkelingen van de afgelopen dagen staan hier.