De mannen uit Tilligte bij het paleis, met hun Sarah voor koningin Máxima.
Volledig scherm
PREMIUM
De mannen uit Tilligte bij het paleis, met hun Sarah voor koningin Máxima. © Ruben Lohuis

Vrienden uit Tilligte brengen jarige Máxima een opgeblazen Sarah mét traditionele tekst

Overdreven koningsgezind zijn ze niet. Toch reden vier vrienden uit Tilligte vandaag speciaal naar Den Haag om koningin Máxima te feliciteren met haar vijftigste verjaardag. En dat deden ze op traditionele Twentse wijze mét een heuse Sarah. 

 1. LIVE | Wie geboren is in 2003 kan prikafspraak maken, kabinet zorgt voor meer testcapaciteit in zomer
  coronavirus

  LIVE | Wie geboren is in 2003 kan prikaf­spraak maken, kabinet zorgt voor meer testcapaci­teit in zomer

  Wie in 2003 geboren is, kan vanaf vandaag een prikafspraak maken. Daarmee is de laatste groep van volwassenen, of die dat dit jaar worden, aan de beurt voor vaccinatie. De eerste boetes zijn uitgedeeld voor mensen die zich niet houden aan de wettelijke quarantaineplicht. De boete bedraagt 339 euro. Volgens demissionair minister Hugo de Jonge is de pakkans ‘zeer reëel’ als de regel wordt overtreden. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog.
 2. Honderden jongeren slaags op stranden van Zandvoort en Noordwijk: vier mensen opgepakt
  Update

  Honderden jongeren slaags op stranden van Zandvoort en Noordwijk: vier mensen opgepakt

  Op de stranden van Zandvoort en Noordwijk hebben woensdagavond grote groepen jongeren ruzie met elkaar gezocht. Ook het strand in Bloemendaal werd leeg geveegd. Bij de vechtpartij in Zandvoort raakten drie mensen gewond. Een 29-jarige Amsterdammer is aangehouden, omdat hij politiebevelen niet opvolgde. Ook een 29-jarige vrouw werd opgepakt, omdat ze een fles tegen iemand zijn hoofd gooide. In Noordwijk werden ook twee mensen opgepakt.