Schets van Zaki Razzouki (links) en zijn advocaat Yassine Bouchikhi tijdens het tweede deel van de tussentijdse zitting in het liquidatieproces Marengo.
Volledig scherm
Schets van Zaki Razzouki (links) en zijn advocaat Yassine Bouchikhi tijdens het tweede deel van de tussentijdse zitting in het liquidatieproces Marengo. © ANP

Verdachte Zaki Razzouki mag liquidatieproces Marengo in vrijheid afwachten

De rechtbank in Amsterdam heeft woensdagochtend besloten het voorarrest van Zaki Razzouki te schorsen. Dat betekent dat hij de voortgang van het grote liquidatieproces Marengo in vrijheid mag afwachten. Zaki is de jongere broer van de onlangs in Colombia aangehouden hoofdverdachte Saïd Razzouki.

  1. LIVE | Warmterecord De Bilt uit 1901 gesneuveld, waarschuwing smog in zuidwesten

    LIVE | Warmtere­cord De Bilt uit 1901 gesneuveld, waarschu­wing smog in zuidwesten

    Het is vandaag heet in ons land met temperaturen tot 35 graden. Het KNMI heeft code oranje afgegeven voor de provincies Limburg, Gelderland, Noord-Brabant en Zeeland. We lijken daardoor massaal de verkoeling op te zoeken. Zo stonden de wegen naar de stranden vanochtend vroeg al vol en was al snel bij sommige populaire locaties geen parkeerplaats meer te vinden. Volg alle ontwikkelingen tijdens deze snikhete dag in ons liveblog!