Volledig scherm
PREMIUM
© Erik Smits

Topvrouw PostNL: Mét kinderen had ik deze baan ook gehad

InterviewHerna Verhagen (52) geldt als een van de beste bestuurders van Nederland, wordt bewierookt om haar menselijke stijl van leidinggeven en is getipt als toekomstig minister. Een interview met een katholiek zondagskind dat uitgroeide tot een Rotterdamse workaholic.

Met een onderzoekende blik loopt Herna Verhagen (52) door Bink36 in Den Haag, een voormalig industrieel complex dat tegenwoordig een creatieve-bedrijvenbroedplaats is. Vroeger huisde hier de PTT en op deze plaats begon Verhagen haar carrière, op de derde verdieping, waar de personeelsafdeling zat.

  1. Identificatie gruwelijke Haarlemse flatbrand neemt meer tijd in beslag

    Identifica­tie gruwelijke Haarlemse flatbrand neemt meer tijd in beslag

    De identificatie van de dode die werd aangetroffen bij een fatale brand in Haarlem neemt nog meer tijd in beslag. Dat meldt de politie naar aanleiding van de brand in een complex aan de Rudolf Steinerstraat, waarbij een groot aantal appartementen moest worden ontruimd. Volgens nog onbevestigde berichten van buurtbewoners zou het slachtoffer een zeven maanden zwangere vrouw zijn, die in haar slaapkamer door haar man in brand gestoken zou zijn.