Rechtbanktekening van Iliass K. die zich in de extra beveiligde rechtbank voor de rechter samen met Gokhan C. moest verantwoorden voor hun vermeende rol bij een reeks liquidaties die in 2014 werden gepleegd in de Amsterdamse onderwereld.
Volledig scherm
Rechtbanktekening van Iliass K. die zich in de extra beveiligde rechtbank voor de rechter samen met Gokhan C. moest verantwoorden voor hun vermeende rol bij een reeks liquidaties die in 2014 werden gepleegd in de Amsterdamse onderwereld. © ANP

Straffen tot levenslang geëist tegen leden ‘nietsontziende’ moordbende

Het Openbaar Ministerie heeft vandaag voor het aansturen van drie moorden en het beramen van twee moordaanslagen levenslang geëist tegen de 33-jarige Amsterdammer Iliass K. Hij leidde volgens het OM ‘een nietsontziende criminele organisatie'. 

  1. Familie van ex-speler Jong Vitesse wil Spaanse politie aanklagen na klifdrama: 'Video niet door ons gelekt’
    PREMIUM
    Crowdfunding

    Familie van ex-speler Jong Vitesse wil Spaanse politie aanklagen na klifdrama: 'Video niet door ons gelekt’

    De familie van de op Mallorca omgekomen Arnhemmer Mourad Lamrabatte (31) beraadt zich op juridische stappen tegen de Spaanse autoriteiten nadat een video van het klifdrama uitlekte op internet. Broer Ibrahim is ervan overtuigd dat de Spaanse politie het schokkende filmpje heeft gelekt aan Spaanse media. ,,Het is ongelooflijk dat je na zo’n vreselijk incident nog een trap na krijgt van de politie. We zijn in shock.”