Volledig scherm
© Videostill

Spreken over het voorkomen van koolmonoxidevergiftiging in De Ochtend Show to go

Wijkbrandweerman Olof Waltman, koningshuisverslaggever Jeroen Schmale en psycholoog Thijs Launspach zijn morgen, donderdag 12 september, te gast in De Ochtend Show to go. Deze show wordt gepresenteerd door Anne-Marie Fokkens en Manuel Venderbos en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.

Met wijkbrandweerman Olof Waltman gaan we in gesprek over de ‘sluipmoordenaar’ koolmonoxide naar aanleiding van het drama dat in Doesburg plaatsvond. Ook bellen we met Jan Snel, die in 2012 zijn dochter verloor aan koolmonoxidevergiftiging.

Koningshuisverslaggever Jeroen Schmale is te gast omdat hij afgelopen weekend op verjaardagsvisite mocht bij prinses Irene die in augustus 80 jaar is geworden. Ook blikt hij vooruit op Prinsjesdag. Psycholoog Thijs Launspach komt vertellen over zijn nieuwe boek dat donderdag wordt gelanceerd: Werken met millennials.

Daarnaast praten we met Hans de Groene, directeur van de Vereniging van Waterbedrijven in Nederland over de kwaliteit van onze drinkwaterbronnen.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook 

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes