Volledig scherm
De Ochtend Show to go. © Videostill

Songfestivalnieuws in de Ochtend Show to go

Het Songfestival is pas in mei, maar de koorts stijgt morgen in Rotterdam nog een paar graden met de opening van het officiële Songfestivalseizoen. Op het stadhuis van de havenstad vindt de overdrachtsceremonie van Israël naar Nederland plaats. Verslaggever Eefje Oomen is in de studio om te vertellen over de ceremonie. 

Zo staan de presentatoren Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit voor het eerst op het podium van het liedjesfestijn. Hoe zal dat verlopen? Eefje kent alle ins en outs.

Misdaadverslaggever Koen Voskuil heeft heel ander nieuws, namelijk over gerommel binnen de inspectie voor Justitie en Veiligheid. Klokkenluiders stellen namelijk in het AD dat er aan meerdere kanten iets niet klopt. Wat dat precies is, vertelt Koen in de Ochtend Show.

Verder is het laatste nieuws te horen vanuit het Chinese Wuhan. Nederlander Henry Blok zit daar namelijk vast en vertelt hoe de situatie is. En voetbalster Jackie Groenen heeft groot nieuws. De Ochtend Show to go wordt dinsdag gepresenteerd door Manuel Venderbos en is dagelijks te zien vanaf 07.30 uur.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.

  1. Coolblue verhoogt plots prijzen en wijst na enkele dagen ophef coronavirus als schuldige aan

    Coolblue verhoogt plots prijzen en wijst na enkele dagen ophef coronavi­rus als schuldige aan

    Er is op sociale media consternatie over een plotse prijsstijging die webwinkel Coolblue onaangekondigd heeft doorgevoerd. Verscheidene klanten merkten dat de producten die ze in hun mandje hadden opgeslagen opeens een stuk duurder waren geworden. De wildste speculaties deden meteen de ronde over de reden van de prijsstijgingen. Bij Coolblue wordt enigszins mysterieus gedaan, maar de marketingafdeling vertelt nu dat het coronavirus de schuldige is.
  2. Gezin woont nog steeds tegenover homo-seksplek: ‘Niets lijkt deze heren tegen te houden’

    Gezin woont nog steeds tegenover ho­mo-seks­plek: ‘Niets lijkt deze heren tegen te houden’

    Kim Duin-Oosterman en haar gezin betrokken in de zomer van 2018 een karakteristieke jaren 30-woning in Benningbroek. Wisten ze toen veel dat de kinderkamers uitkeken op een ontmoetingsplaats voor homoseksuele mannen. Uit wanhoop stapte Duin-Oosterman vorig jaar naar diverse media. Nu, een jaar later, is er nog maar bar weinig veranderd. ,,Onze kinderen houden hun gordijnen permanent gesloten’’, verzucht de bewoonster aan de telefoon.