Volledig scherm
PREMIUM
© Nynke de Jong. © Joost Hoving

Seksuele voorlichting is veel te belangrijk om af te raffelen

columnNynke de Jong schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

In de biologieboeken voor het voortgezet onderwijs voor het schooljaar 2020/2021 zal voor het eerst in de geschiedenis een correcte weergave van de clitoris te zien zijn. Eindelijk leren scholieren de waarheid over de clit: het is niet alleen het knopje bovenaan de vagina; daaronder, onder het oppervlak, zit nog een veel groter orgaan, van wel tien tot twaalf centimeter groot, dat in opgewonden toestand nog opzwelt ook.

 1. Lichaam vermiste Limburger (66) gevonden in Spanje, 10 kilometer meegesleurd door water
  VIDEO

  Lichaam vermiste Limburger (66) gevonden in Spanje, 10 kilometer meege­sleurd door water

  Het lichaam van de Nederlander die sinds zondag in Spanje vermist was, is aangetroffen. Het gaat om een 66-jarige man uit Landgraaf, bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken. De Limburger verdween drie dagen geleden na een val in het door stortregens en overstromingen geteisterde binnenland bij de Costa Blanca. Door hevige regenval en overstromingen zijn zeker 3500 mensen in Spanje geëvacueerd.
 2. ‘Máxima straalt in japon met speels mini-decolleté van Nederlandse ontwerper Jan Taminiau’
  update

  ‘Máxima straalt in japon met speels mi­ni-decolleté van Nederland­se ontwerper Jan Taminiau’

  De pastelkleurige japon van de Italiaanse ontwerpster Luisa Beccaria die koningin Máxima (48) vorig jaar droeg tijdens Prinsjesdag, staat nog vers in het geheugen gegrift van de bij vlagen kritische modejournalist Josine Droogendijk, gespecialiseerd in de kledingkeuze van de Oranjes. ,,Die te ruim zittende, via internet bestelde, creatie was het tegenovergestelde van flatteus.” Vol lof is de fashionkenner over de combinatie die de echtgenote van Willem-Alexander vandaag aan heeft.