Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Archief

Schreeuwende man (37) die zomaar 'liefste oma ooit' ziekenhuis insloeg wist niet wat hem bezielde: 'Hij heeft spijt’

De 37-jarige man uit Oosterhout die vorige week zondag een oudere vrouw op straat zwaar mishandelde, heeft geen idee wat hem op dat moment bezielde. Hij heeft bekend en zegt ontzettend veel spijt te hebben van wat hij heeft gedaan, meldt zijn advocaat Michiel van Woensel.

De 69-jarige vrouw liep op klaarlichte dag over het voetpad op de Patrijslaan in Oisterhout, ter hoogte van de Nettorama, toen er opeens een onbekende man schreeuwend op haar af kwam en haar met gebalde vuist in het gezicht sloeg. Ook haar hondje Buddy, die ze aan het uitlaten was, werd geschopt en vloog een halve meter naar achteren. De vrouw liep een gebroken neus, een gebroken kaak en twee gebroken jukbeenderen op. 

  1. René V. die vanuit auto vier vrouwen stak werd opgepakt door eerder incident met ‘pijpbeweging’

    René V. die vanuit auto vier vrouwen stak werd opgepakt door eerder incident met ‘pijpbewe­ging’

    De 24-jarige René V., die ervan wordt verdacht vanuit zijn auto vier vrouwen te hebben gestoken, kon worden opgespoord doordat een slachtoffer van een eerder incident in Schagen het kenteken van zijn auto had genoteerd. Dit bleek vandaag bij het begin van zijn strafzaak. V. zegt zich zeer weinig meer van alles te herinneren, mede doordat hij tijdens de verschillende steekpartijen vaak onder invloed was van drugs.