Het Assink feliciteert geslaagde leerlingen, maar geeft verkeerde diploma's uit.
Volledig scherm
Het Assink feliciteert geslaagde leerlingen, maar geeft verkeerde diploma's uit. © Kelly Adams

School blundert: 570 diploma's ongeldig

Door een administratieve fout zijn 570 diploma's van leerlingen van Het Assink Lyceum in Haaksbergen en Eibergen ongeldig. Op de diploma's staat dat de leerlingen cum laude zijn geslaagd, terwijl dat maar bij negen leerlingen daadwerkelijk zo is.

 1. Geïsoleerde reizigers uit Zuid-Afrika willen excuses van KLM en GGD: ‘Organisatie van likmevestje’

  Geïsoleer­de reizigers uit Zuid-Afri­ka willen excuses van KLM en GGD: ‘Organisa­tie van likmevest­je’

  Een groep passagiers die vrijdag op Schiphol landde vanuit Zuid-Afrika en daar in isolatie werd geplaatst, wil dat de luchthaven, KLM en de GGD Kennemerland excuses aanbieden en bovenal ‘een goed antwoord geven op de vraag waarom ze zo slecht georganiseerd zijn’. Dat bevestigt Oscar van Overdam, die namens twaalf reizigers alle drie de instanties een brief schreef, na berichtgeving van NH Nieuws.
 2. LIVE | Omikron was al week eerder in Nederland, Griekenland beboet ongevaccineerden boven 60 jaar
  coronavirus

  LIVE | Omikron was al week eerder in Nederland, Grieken­land beboet ongevacci­neer­den boven 60 jaar

  De omikronvariant van het coronavirus was al een week eerder in Nederland dan tot nog toe bekend was. In testmonsters die op 19 en 23 november bij de GGD zijn afgenomen heeft het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) de variant, die als zorgwekkend wordt beschouwd, aangetroffen. De testmonsters zijn afkomstig van het laboratorium Saltro. Ze bevatten een afwijking in het zogeheten spike-eiwit van het virus. Lees het laatste nieuws in ons liveblog.