Bij AutoPartner Twente werd vrijdagavond een biertje gedronken na een dag hard werken, maar volgens de politie was er sprake van een 'Schijt aan corona feestje'.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij AutoPartner Twente werd vrijdagavond een biertje gedronken na een dag hard werken, maar volgens de politie was er sprake van een 'Schijt aan corona feestje'. © AutoPartner Twente

‘Schijt aan corona-feest in Borne? Ik kan wel janken man’

Nee, hij gaf niet het goede voorbeeld door met wat medewerkers een biertje te drinken. Maar over de manier waarop autoverkoper Pieter van de Ven uit Borne vanochtend door de politie is neergezet heeft hij geen goed woord over. „Schijt aan corona, ik? Ik doe juist alles om verspreiding te voorkomen. Ik kan wel janken.”

Verdrietig, boos en bijna wanhopig. Zo voelt autoverkoper Pieter van de Ven zich deze dag. Want hij is door een bericht van de politie bekend geworden als de organisator van een ‘Schijt aan corona-feest’.

Maar wat er werkelijk gebeurde? „We hadden met zo’n tien personen keihard gewerkt, en dronken met elkaar even een biertje. Daarmee gaf ik misschien niet het goede voorbeeld, maar dit... waar gaat dit over? Ik kan wel janken, man.”

Zestig auto’s gewassen, toen een biertje