Beelden uit de uitzending van Zembla, waarop te zien is dat Rushen Servania door een politiehond te grazen wordt genomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Beelden uit de uitzending van Zembla, waarop te zien is dat Rushen Servania door een politiehond te grazen wordt genomen. © BNNVARA

Rotterdammer wil alsnog vervolging afdwingen van agent die politiehond in zijn auto losliet

De Rotterdamse Rushen Servania (32), die op brute wijze te grazen werd genomen door een politiehond, wil dat de geleider van het dier alsnog wordt vervolgd voor mishandeling. Het slachtoffer stapt samen met zijn advocaat naar het gerechtshof. 

 1. Wat er is gebeurd met de hoop en euforie van 5 mei 2020: ‘Onderling vertrouwen heeft knauw gekregen’
  PREMIUM
  VIDEO

  Wat er is gebeurd met de hoop en euforie van 5 mei 2020: ‘Onderling vertrouwen heeft knauw gekregen’

  Corona gooide keihard roet in het eten, maar Utrecht zat niet bij de pakken neer. Al zaten we gedwongen thuis, toch werd Bevrijdingsdag 2020 een feest om nooit te vergeten. In de stad hing een euforische sfeer van saamhorigheid. Mét elkaar gingen we dit varkentje wassen. Een AD-drone haalde ontroerende beelden op van blije, zwaaiende, hoopvolle Utrechters. Heerlijk om terug te kijken. Zeker nu, één jaar later. Met eindelijk licht aan het einde van een tunnel die zoveel langer is gebleken dan we destijds konden vermoeden.
 1. Vlissingen pakt uit met online bevrijdingsfestival
  Play

  Vlissingen pakt uit met online bevrij­dings­fes­ti­val

 2. Duizend rozen voor verongelukte Elkin (22) uit Hulst
  Play

  Duizend rozen voor verongeluk­te Elkin (22) uit Hulst