Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Politie haalt snelheidsduivel van de weg: ‘234 km/u rij je op circuit, niet op snelweg’

Bij een controle op de snelweg A4 heeft de politie een snelheidsduivel van de weg gehaald. De man reed bij Schipluiden met 234 kilometer per uur voorbij, meldt de politie Westland. Hij moest zijn auto en rijbewijs inleveren.

,,Zulke snelheden horen thuis op het circuit en niet op de snelweg", schrijft de politie op Facebook. De man moet zich op een later moment voor de rechter verantwoorden.

Op de A4 bij Schipluiden wordt vaker hard gereden. Begin deze maand werd er een motorrijder aangehouden die 224 kilometer per uur reed

Politiebureau Westland

De wijkagent van De Lier was nog niet voorgesteld dus hierbij, Marlo... es die zich kort even voorsteld: Hi! Mijn naam is Marloes Smittenaar en sinds 15 juni 2019 ben ik officieel de wijkagent in de Lier. In 2008 startte ik mijn loopbaan bij de Politie bij Politiebureau Zuiderpark.

  1. Charly Luske, René van Kooten en Anne Kuik in de Ochtend Show to go

    Charly Luske, René van Kooten en Anne Kuik in de Ochtend Show to go

    Boze Zeeuwen gaan morgen op weg naar Den Haag om hun onvrede te uiten over staatssecretaris Barbara Visser en haar besluit om de verhuizing van de marinierskazerne in Vlissingen af te blazen. Verslaggever Ernst Jan Rozendaal is bij ons te gast om daarover te praten. Ook acteurs René van Kooten en Charly Luske schuiven aan om te vertellen over hun nieuwe voorstelling Jesus Christ Superstar in Concert. De Ochtend Show to go wordt morgen gepresenteerd door Hila Noorzai en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op deze site.