Volledig scherm
De vermiste Sacco Tange © Politie

Politie en hockeyclub houden grote zoekactie naar al week vermiste vader (53)

De politie en leden van hockeyclub De Warande beginnen morgenochtend een grote zoekactie naar een vermiste man. Zo kondigt de vereniging op Facebook aan. De 53-jarige Oosterhouter, vader van twee jeugdleden van de hockeyclub,  is al een week vermist. 

Tange is zondag 13 oktober tussen 9.00 en 10.00 uur voor het laatst gezien bij zijn woning in Oosterhout. De zoekactie begint zondag om 10.00 uur bij pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout. ,,Het is het natuurgebied dat het dichtste bij zijn huis is”, verklaart de politiewoordvoerder. 

Onduidelijk is wat er met hem is gebeurd. ,,Er is geen enkel spoor naar waar hij is.” De politie houdt naar eigen zeggen rekening met diverse scenario's. 

Volgens de hockeyclub zelf gaat een speciale groep veteranen verbonden aan de politie een uitgebreide zoekactie starten. ,,De politie stelt het op prijs dat ook vrijwilligers, onder begeleiding van de politie, gaan helpen zoeken’’, aldus het bestuur van de club in een verklaring op de eigen website. ,,Wij wensen Adriëtte en de jongens heel veel sterkte in deze onwerkelijke en onzekere situatie.’’